Proiecte marca

Școala de Mediu

Asociația Nature Talks a dezvoltat în cei peste 3 ani de activitate, 10 programe de educație de mediu, la care au participat peste 17.000 de elevi și 2 seriale online despre reciclare și poluare.

Vezi proiectele

septembrie-octombrie 2023

Ora Eco Friendly

Un program dedicat școlilor din București! Am susținut ateliere interactive pentru copii din clasele a II-a - a IV-a și i-am învățat lucruri noi despre poluare atmosferică, risipă alimentară și colectare separată!

Proiectul a fost implementat de Nature Talks, cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București.

iulie-august 2023

Școala de vară ECO 3.0

A treia ediție a proiectului ”Școala de vară ECO” a avut loc în perioada 20 iulie-16 august, în grădina Muzeului Național al Literaturii Române. Peste 300 de copii din București au învățat cum să reducă poluarea apei și a aerului, cum să colecteze separat corect și cum să planteze corect floricele.

Proiect realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, La Fântâna - partener și Alka - sponsor

iunie 2023

Săptămâna Verde în România

”Săptămâna Verde în România” este cel mai mare program național de educație de mediu, implementat de Nature Talks. În perioada martie-mai 2023, trainerii noști au vizitat 20 de orașe din țară și au susținut ateliere de mediu pentru peste 6.000 de elevi.

Program realizat alături de OMV Petrom și Fundația Bosch România – parteneri principali, KPMG – partener, RWS Cluj – sponsor, Autonom – partener de mobilitate Ministerul Mediului – partener instituțional

noiembrie 2022

Școala din pădure

Am organizat atelierele de mediu în aer liber, în Pepiniera Silvică Cozieni din județul Ilfov pentru 250 de elevi din București. Ei au aflat lucruri noi despre poluare și eficiență energetică, iar la finalul atelierului au plantat tufe de tuia.

*Proiect realizat în parteneriat cu Romsilva și Enel, cu sprijinul Decathlon România.

iunie-august 2022

Școala de vară ECO 2.0

400 de copii din București au participat la ateliere de mediu organizate în grădina Muzeului Național al Literaturii Române. În urma cursurilor, ei au învățat cum să fie prietenoși cu mediul și cum planteze flori.

*Proiect realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române și KPMG, cu sprijinul Olympus România

31 mai - 5 iunie 2022

Săptămâna Verde

În timp ce la nivel european a avut loc evenimentul ”EU Green Week”, Nature Talks a organizat în București ”Săptămâna Verde”, un maraton de 7 zile în care am derulat ateliere de mediu pentru 300 de elevi.

*Proiect realizat în parteneriat cu Fundația OTP Bank România și OTP Bank România

proiect în derulare

Meserii de viitor - natura caută al tău ajutor

3.000 de elevi din București, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Ploiești, Iași și Bacău, au aflat despre trei meserii de viitor, care pot ajuta natura: Polițistul Pădurilor, Avocatul Animalelor și Doctorul Apelor. Fiecare personaj are o misiune importantă și salvează mediul.

Proiect realizat alături de Olympus România.

octombrie-decembrie 2021

Școala de mediu

Program de educație desfășurat pentru 500 de copii din București, cu vârsta cuprinsă între 8 - 11 ani. Elevii au fost împărțiți în grupe de câte 15 și au participat la ateliere de mediu cu o durată de 90 de minute.

Proiect realizat în parteneriat cu Primăria Capitalei.

mai-iunie 2021

Școala mobilă de mediu

Este primul proiect realizat de Nature Talks în școlile din București, pentru 1.100 de elevi. Copiii au aflat lucruri noi despre poluare atmosferică, schimbări climatice și colectare separată.

Proiect realizat prin programul START ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Cheamă Școala de Mediu la tine!

Completează un scurt formular și hai să ne cunoaștem!

Contactează-ne